Новини
21 Лютого 2022
547

Репер Ye за добу заробив понад $2 мільйони без Spotify, Amazon, YouTube та Apple

Співак оголосив війну стримінговим сервісам, назвавши їх “деспотичними системами”

Американський репер Каньє Вест (сценічне ім’я Ye) у своєму Instagram оголосив, що альбом Donda 2 буде випущено 22 лютого тільки на музичному гаджеті Stem Player. На таких стримінгових майданчиках як Apple Music, Spotify, Amazon та YouTube його не представлятимуть взагалі. Після заяви співаку вдалося за добу заробити $2,2 млн від осіб, “які хочуть слухати його музику”, при цьому онлайн-продажі за 24 год становили $1,8 млн.

Раніше виконавець оголосив війну стримінговим сервісам від Spotify, Amazon, YouTube та Apple. Артист заявив, що музиканти отримують лише 12% від стримінгових сервісів та необхідно “звільнити музику від цієї деспотичної системи”.

Він пообіцяв, що не розміщуватиме на них новий альбом і запропонував фанатам купити спеціальний музичний гаджет Stem Player — пристрій для відтворення музики, який дозволяє користувачам керувати звуком, накладати додаткові ефекти та ізолювати частини треку.

Його Каньє Вест представив ще влітку 2021 року, випустивши на ньому свій альбом Donda. Вартість цього плеєра — $200.

Тим часом найоплачуванішим діячем шоубізнесу американський Forbes назвав режисера фільмів “Володар кілець” Пітера Джексона, якому вдалося заробити $580 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram