Новини
27 Серпня 2019
1 031

Поговоримо: Instagram почав тестувати власний месенджер

За допомогою нього користувачі зможуть ділитися контентом з друзями

Facebook розробляє новий додаток під назвою Threads, який дозволить користувачам ділитися контентом з друзями в Instagram, повідомляє The Verge.

Його користувачі зможуть обмінюватися з людьми зі списку “близьких друзів” текстовими повідомленнями, фотографіями та відеоповідомленнями, а також інформацією про місцезнаходження, швидкості свого пересування і зарядці акумулятора.

Як зазначає видання, представники Instagram відмовилися дати офіційний коментар з цього приводу. Однак, за даними видання, в даний час додаток проходить внутрішнє тестування.

Хоча в автоматичному режимі Threads зможе регулярно оновлювати інформацію про місцезнаходження користувача і швидкості його пересування, проте на нинішньому етапі розробки програма не транслює ці дані в режимі реального часу. Замість цього, пише видання, вона повідомляє, що “один знаходиться в русі”. Поки що невідомо, коли Threads буде запущений.

Нагадаємо, Instagram більше не співпрацюватиме зі своїм рекламним партнером Hyp3r, який, як з’ясувалося, збирав та зберігав інформацію про особисті дані мільйонів користувачів соцмережі.

Instagram динамічно зростає в Україні. За останній рік кількість користувачів зросла на 50,7%, до майже 11 млн осіб.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram