Новини
20 Листопада 2020
672

Податкові канікули: Міська рада Кривого Рогу вирішила підтримати бізнес

Сума компенсації заходів для підприємців становить 10 мільйонів гривень

Депутати міської ради Кривого Рогу на позачерговій сесії проголосували за введення податкових канікул для малого і середнього бізнесу, який постраждав через карантинні обмеження. Канікули введені на період 1-30 листопада 2020 р., повідомляє видання Перший міський.

Сума компенсаторних заходів для підприємців становить 10 млн грн.

Згідно з рішенням міськради, бізнес звільняється від сплати місцевих податків, зокрема, від плати за землю, єдиного податку, податку на нерухомість. Також введено заборону на перевірки бізнесу інспекцією з питань праці.

“За” введення податкових канікул проголосували 34 міських депутатів. Податкові канікули стосуються в першу чергу таких бізнесів, як торгівля непродовольчими товарами, побутові послуги, громадське харчування, культура та спорт.

Нагадаємо, за першу добу карантину вихідного дня, 14 листопада, Національна поліція України тимчасово зупинила роботу 1355 установ. За ці дні заклади громадського харчування втратили 27% обороту.

Як відомо, Верховна Рада не змогла скасувати карантин вихідного дня. Рішення щодо пом’якшення обмежувальних заходів підтримали тільки 149 народних депутатів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram