Новини
2 Липня 2019
887

Патентом по інвесторам: Український стартап PatentBot оцінили у $1 млн

Бот-реєстратор торгових марок продовжує шукати інвесторів

Український бот-реєстратор торгових марок та авторських прав на блокчейн PatentBot оцінили в $1 млн. Про це повідомила СЕО PatentBot Наталія Владимирова на своїй сторінці в Facebook.

Новость такая. PatentBot оценили в Миллион долларов! Можете смело шутить про малышку на миллион)Главное в этой…

Опубліковано Наталією Владимировою Понеділок, 1 липня 2019 р.

Команда не розголошує суму, але зазначає, що оцінка стартапу досягла $1 млн. Згідно повідомлення, проект продовжує шукати інвесторів.

Нагадаємо, PatentBot – бот-реєстратор торгових марок, який зводить процес подачі заявки на реєстрацію до 5-7 хвилинах спілкування онлайн, в той час як вартість надання послуги в середньому у 2-3 рази нижча від аналогічної послуги за допомогою живого фахівця.

На українському ринку проект почав роботу в липні 2017 р., потім вийшов на ринки США, ЄС і Китаю. У травні 2018 р. PatentBot залучив інвестиції від одного з найбільших акселераторів Гонконгу Betatron, а також був оцінений в $750 тис.

Нагадаємо, Love&Live Fashion Group – український стартап fashion-брендів з офісом у Києві залучив $400 тис. інвестицій у Seed-раунді від українського венчурного фонду SMRK VC Fund. Кошти підуть на збільшення онлайн-продажів й виходу в офлайн, з метою масштабування на українському ринку.

А стартап Ecoisme, що розробляє сенсори економії електроенергії в будинках, оголосив про закриття. Незважаючи на партнерство з великим європейським телекомом та перемоги в різних престижних стартап-конкурсах, компанії не вдалося досягти успіху.

Як відомо, інвестиції в європейські технологічні стартапи з США та Азії в цьому році зросли майже вдвічі. Обсяг інвестицій, що надходять з США та Азії досяг €14 млрд у порівнянні з €8 млрд минулого року.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram