Новини
26 Червня 2019
1 576

Модний вирок: Українська компанія Love&Live Fashion Group залучила $400 тис. інвестицій

Кошти підуть на вихід в офлайн, а також на запуск fashion-бренда в сегменті Premium

Фото: www.facebook.com

Love&Live Fashion Group – український гурт fashion-брендів з офісом у Києві залучив $400 тис. інвестицій у Seed-раунді від українського венчурного фонду SMRK VC Fund. Про це йдеться у повідомленні компанії.

Зазначається, що кошти підуть на збільшення онлайн-продажів й виходу в офлайн, з метою масштабування на українському ринку. А також на запуск fashion-бренда в сегменті Premium і на вихід компанії на міжнародні ринки.

Як зазначив CEO Love&Live Fashion Group Олексій Омелянчук, запуск нового fashion-бренда в Premium сегменті дозволить компанії створювати продукти з високим середнім чеком. “А вихід на закордонні ринки зробить Love&Live Fashion Group міжнародною компанією”, – впевнений він.

У свою чергу CEO SMRK VC Fund Андрій Довженко розповів, що раніше фонд не інвестував в e-commerce проекти. “Так само ми не інвестували в проекти, які не є IT в чистому вигляді. У цьому плані проект Love&Live виступає свого роду експериментом для нас. Ми побачили тут аналогію з софтверними компаніями, які розробляють власні продукти”, – зазначив він. І додав, що команда звернулася до фонду за допомогою у виході на міжнародні ринки.

До групи Love&Live входять популярні бренди одягу, взуття та аксесуарів Love&Live, Katarina Ivanenko та інші, а також маркетплейс українських брендів Shopping Mall. Засновники компанії – український підприємець Олексій Омельянчук й український дизайнер і фотограф Катерина Іваненко.

Раніше керуючий партнер венчурного фонду SMRK Андрій Довженко в ексклюзивному інтерв’ю Investory News  розповідав  про “больові точки” та перспективи українських стартапів, а також про інтереси фонду.

Нагадаємо, Amazon та Яндекс інвестують в спеціальні програми з підбору одягу. Нещодавно компанія Amazon презентувала новий інструмент на основі штучного інтелекту. Сервіс під назвою StyleSnap допоможе покупцям знаходити вподобаний їм одяг. Яндекс також почав закрите бета-тестування програми Sloy про моду і стиль. Використовуючи технологію доповненої реальності, сервіс автоматично розпізнає предмети одягу на людях в кадрі, в тому числі при перегляді відео. Також в Sloy можна приміряти віртуальні аксесуари та маски.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram