Новини
29 Травня 2023
327

Пакування Mars стане вуглецево-нейтральним

Компанія замінить обгортку для батончиків на паперову

Американська компанія Mars почала використовувати для батончиків паперові упаковки, які підходять для вторинної переробки, повідомляє BBC. Це частина пілотного проєкту, в межах якого виробник протестує екологічні матеріали для продуктів Mars Food.

Mars заявила, що “200 млн батончиків на рік у Великій Британії, Ірландії та Канаді стануть вуглецево-нейтральними”. Батончики у новій упаковці надійдуть у продаж у 500 магазинах мережі супермаркетів Tesco у Великій Британії.

Раніше Nestle, конкурент Mars, почала випускати цукерки Smarties та Quality Street у паперовій упаковці. Mars заявила, що складно знайти підходящу паперову обгортку з “достатнім рівнем бар’єрних властивостей для захисту шоколаду”.

Пластикові пакування Mars не підлягають переробці, як і пакети для чипсів і багато обгортки для шоколадних батончиків. На Філіппінах, де тонни одноразового пластику викидає на берег, таке пакування використовується для виготовлення будівельної цегли, пише BBC.

Королівське товариство захисту тварин від жорстокого поводження (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) стверджує, що проблема пластикових відходів полягає в тому, що вони не розкладаються, а лише розпадаються на дрібніші частини, і це негативно впливає на довкілля та дику природу на багато років уперед.

Нагадаємо, австралійський стартап виготовляє їстівні чашки для кави.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram