Новини
15 Грудня 2020
910

Освітній стартап IntellectoKids залучив $3 мільйони

Кошти підуть на подальший розвиток компанії на глобальному ринку дошкільної освіти

IntellectoKids, розробник освітніх програм для дітей, залучив $3 млн в рамках Series A раунду. Лід-інвестором виступив венчурний фонд Allrise Capital, йдеться в прес-релізі. Раунд також підтримали Vershina Capital, Quonota Investments і Genesis Investments.

Стартап займається створенням додатків, які допомагають дітям підготуватися до школи. Продукти поєднують у собі освітні та ігрові механіки. Інвестиції планують витратити на впровадження в продукти нових освітніх функцій, а також у подальший розвиток компанії:

• запуск розділу з курсами з математики, фонетики, природничих наук, мистецтва та логіки, розроблені методистами з урахуванням програм у школах і дитячих садах;

• вихід на B2B ринок як освітня платформа, яку у 2021 р. планують розширити й на офлайн-навчання.

IntellectoKids заснований у 2017 р. Михайлом Котловим та Андрієм Кондратюком. У 2019 р. стартап залучив $1 млн від Genesis Investments. За минулий рік компанія збільшила місячний виторг у п’ять разів, а кількість платних підписок зросла втричі, зазначають у компанії.

Зараз у команді стартапу 40 співробітників. У додатків IntellectoKids понад 2 млн завантажень, а цільові ринки компанії — Північна Америка та Центральна і Північна Європа.

Раніше Investory News писали, що освітня платформа MEL Science, яка допомагає вивчати хімію за допомогою практичних дослідів і VR-технологій, залучила $6 млн від групи інвесторів на чолі з фондом TMT Investments.

А от Міністерство цифрової трансформації України та Senate Agency, за підтримки бренду Gelius, презентувало освітній серіал “TikTok/Instagram/Facebook: як залишатись в тренді у 2020”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram