Новини
1 Червня 2020
965

Міністерство цифрової трансформації презентувало освітній серіал про TikTok, Instagram і Facebook

У серіалі, який вийде на платформі “Дія.Цифрова освіта”, взяли участь 14 блогерів та експертів

Міністерство цифрової трансформації України та Senate Agency, за підтримки бренду Gelius, презентувало освітній серіал “TikTok/Instagram/Facebook: як залишатись в тренді у 2020”.

Згідно з повідомленням, освітній серіал складається з 8 серій тривалістю 4-12 хвилин, впродовж яких “глядач розбереться, як без професійних навичок створювати якісні фото та відео, чому ТікТок змусив танцювати весь світ, що таке таргетована реклама, як за допомогою лише смартфону заробляти гроші та як соціальні мережі змінили правила бізнесу”.

“Спершу проект “Дія.Цифрова освіта” допомагав опановувати цифрові навички людям похилого віку. Тепер проект готовий боротися і за увагу молоді. Це перший освітній серіал на платформі Дія.Цифрова освіта, в якому взяли участь дуже багато блогерів”, — зазначила заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

В освітньому серіалі взяли участь 14 блогерів та експертів: Марина Ковтун, Лера Дідковська, Андрій Трушковський, Валерія Толочина, Роман Свечкоренко, Дмитро Дір, Юрій Петров, Сергій Леско, Роман Кондратюк, Олексій П’ятниця, Даниїл Пономаренко та інші.

За словами співзасновника Senate agency Сергія Леско, знання, отримані після перегляду освітньому серіалу, допоможуть стати SMM-менеджером або розпочати свій власний блог у соцмережах.

“Блогінг — це повноцінна робота. Це не просто щось сказати на камеру. Це планування, аналіз ринку, розуміння, про що ти хочеш розказувати людям”, — розповів співзасновник Senate agency Роман Кондратюк.

Безкоштовно подивитися освітній серіал можна на платформі “Дія.Ціфрова освіта”.

Нагадаємо, у квітні загальна виручка мобільного додатку TikTok та його китайського аналога Douyin склала $78 млн. Це найкращий результат у світі — більше, ніж у YouTube, Netflix і Tinder.

А от американська компанія Facebook пропонує на платформі однойменної соціальної мережі нову послугу Facebook Shops, яка допоможе представникам малого бізнесу, наперекір наслідкам пандемії, набагато легше вести торгівлю в режимі онлайн. Додаток буде безкоштовним і простим у використанні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram