Новини
26 Травня 2020
1 287

Побили рекорд: Виторг TikTok і його китайського аналога Douyin у квітні склав $78 мільйонів

Це найкращий результат у світі – більше, ніж у YouTube, Netflix і Tinder

У квітні загальний виторг мобільного додатку TikTok і його китайського аналога Douyin склав $78 млн. Це найкращий результат у світі – більше, ніж у YouTube, Netflix і Tinder, повідомляє Forbes з посиланням на дані аналітичної компанії Sensor Tower.

Видання зазначає, що ці дані не враховують ігри та рекламу. При цьому ні TikTok, ні Douyin не ввійшли у топ-10 Google Play за обсягом покупок всередині програми, але посіли перше місце серед додатків App Store.

На другому місці в загальному рейтингу опинився YouTube, виторг якого склав майже $76 млн. У першу п’ятірку також увійшли Tinder, Disney + і відеосервіс Tencent Video.

За даними Sensor Tower, завдяки пандемії коронавірусу, через яку люди змушені залишатися вдома на карантині, TikTok став найпопулярнішим додатком у першому кварталі 2020 року.

Раніше Investory News писали, що After-School All-Stars, національна некомерційна організація, яка співпрацює зі школами в США та допомагає дітям з низьким рівнем доходу, заснована екс-губернатором Каліфорнії Арнольдом Шварцнеггером, разом із гігантом соціальних мереж TikTok зробили пожертву в розмірі $3 млн на забезпечення продовольством студентів у США в розпал кризи, що виникла на фоні розповсюдження COVID-19.

До речі, наприкінці травня стало відомо, що куратор сервісів потокового відео компанії Walt Disney Кевін Майер залишає компанію, де працював з 1995 р., щоб з 1 червня стати головним операційним директором китайської ByteDance й очолити її соціальну мережу для обміну короткими відео TikTok.

Попри це оцінка китайської компанії ByteDance, що володіє соціальною мережею TikTok, зросла як мінімум на третину і перевищила $100 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram