Новини
20 Березня 2020
892

На період пандемії: Арнольд Шварценеггер і TikTok пожертвували $3 мільйони на безкоштовну їжу студентам

Так вони допомагають учням державних шкіл, які змушені сидіти вдома на карантині

After-School All-Stars, національна некомерційна організація, яка співпрацює зі школами в США та допомагає дітям з низьким рівнем доходу, заснована екс-губернатор Каліфорнії Арнольдом Шварцнеггером, разом із гігантом соціальних мереж TikTok зробили пожертву в розмірі $3 млн на забезпечення продовольством студентів у США в розпал кризи, що виникла на фоні розповсюдження COVID-19, про це йдеться у повідомленні на сайті TikTok.

У компанії зазначили, що до цієї програми наразі підключені родини у 60 містах, включаючи Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Маямі, Вашингтон, Сан-Франциско і Сіетл. “Студенти зможуть отримувати талони на їжу, а також подарункові карти, які можна буде витратити на харчування та інші предмети першої необхідності через місцеві продуктові магазини”, – зазначили у TikTok.

Переважно більшу кількість навчальних закладів в Америці наразі закрито на карантин. “Продовольство доставлятиметься тим студентам, які й раніше харчувалися в школах”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначила Ванесса Паппас, генеральний менеджер TikTok US, наразі як ніколи важливо, щоб місцеві та глобальні спільноти зібралися разом для допомогти нужденним. “Наші дії допоможуть більшій кількості студентів отримати харчування під час кризи. Ми сподіваємося, що це допоможе зняти занепокоєння з батьків, які продовжують працювати та доглядати за дітьми, які більше не можуть ходити до школи щодня”, – наголосила вона.

Своєю чергою Арнольд Шварцнеггер зазначив, що під час кризи імпровізація має вирішальне значення. “Кожен повинен шукати нові способи допомогти найбільш уразливим”, – нагадав він. До речі, сам Арнольд Шварцнеггер наразі перейшов на режим самоізоляції.

Тим часом Дональд Трамп ввів надзвичайний стан у зв’язку зі спалахом і швидким розповсюдженням коронавірусу. Наразі в США зафіксовано понад 13 тисяч випадків зараження.

Нагадаємо, допомогти у кризовій ситуації вирішили й у компанії Facebook. Марк Цукерберг заявив, що  перерахує всім своїм співробітникам, які працюють віддалено через коронавірус, по $1000. Таким чином додаткові кошти повинні отримати як мінімум 45 тис. осіб, офіційно влаштованих осіб.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram