Новини
22 Лютого 2019
911

Одеська влада запропонувала Нафтогазу орендувати ОПЗ

ОДА шукає механізм, щоб швидко реанімувати “Одеський припортовий завод”

Одеська обласна державна адміністрація розглядає декілька механізмів для запуску безперебійної роботи ПАТ «Одеський припортовий завод».

“Я доповідав на цю тему Президенту України, декілька разів спілкувався з прем’єр-міністром і керівництвом НАК “Нафтогаз України”. Існує кілька механізмів запуску заводу не на місяць-два, а на тривалий термін.

По-перше, це – передача його в управління або оренду НАК “Нафтогаз України”. Ще одне можливе вирішення проблеми ми знайшли під час наради у першого віце-прем’єр-міністра – це передача ОПЗ в управління або оренду Аграрному фонду України, який має всі необхідні ресурси”, – заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов під час чергової зустрічі з працівниками підприємства.

Очільник регіону зазначив, що скориставшись будь-яким з цих механізмів, є можливість запустити роботу заводу у короткий термін.

“Перед нами ставало питання щодо звільнення людей з заводу, але завдяки губернатору та його втручанню, зокрема, цю проблему було вирішено, і нікого не звільнили”, – повідомив в.о. директора ОПЗ Сергій Назаренко.

Нагадаємо, запуск ОПЗ було заплановано на 1 лютого, але його в черговий раз відклали.

Раніше Investory News публікували затверждений урядом перелік об’єктів великої приватизації.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram