Соцмережі
17 Січня 2019
1 088

Віталій Трубаров: Затверждено перелік об’єктів великої приватизації

Перелік об’єктів великої приватизації затверджено. Щойно Кабінет Міністрів прийняв відповідне рішення

Отже, на продаж буде виставлено:

ВАТ “Тернопільобленерго”, ПАТ “Центренерго”, ПАТ “Запоріжжяобленерго”, Акціонерна компанія “Харківобленерго”, АТ “Миколаївобленерго”, ПАТ “Хмельницькобленерго”, Об’єднана гірничо-хімічна компанія, Вугільна компанія «Краснолиманська», ПАТ “Азовмаш”, Державне підприємство “Завод “Електроважмаш”, ПАТ “Сумихімпром”, “Одеський припортовий завод”, ВАТ “Оріана”, ПрАТ “Президент-Готель”, Державне публічне акціонерне товариство “Національна акціонерна компанія “Украгролізинг”, Фармацевтична компанія “Індар”.

На 6 підприємств з переліку Фонд ще в минулому році відібрав інвестиційних радників. Однак, Одеський припортовий завод, Вугільна компанія «Краснолиманська», Завод «Електроважмаш», «Індар», Об’єднана гірничо-хімічна компанія залишаються заблоковані рішенням суду, відповідно інвестиційні радники не затверджені і розпочати практичну роботу з приватизації неможливо.

Зараз йде підготовка до приватизації ПрАТ “Президент Готель” інвестиційним радником “Конкорд Консалтинг” у консорціумі з “Бюро Маркуса” та Redcliffe Partners.

ПАТ “Азовмаш”, який не отримав жодної заявки від претендентів на інвестиційного радника, до приватизації готуватиме Фонд державного майна.

По ВАТ «Оріана» і «Украгролізинг» буде оголошено повторний конкурс з відбору інвестиційного радника, оскільки попередні рази подавалося лише по одному учаснику.

По іншим підприємствах з переліку великої приватизації буде оголошено конкурс з відбору інвестиційного радника.

Перелік об’єктів великої приватизації затверджено. Щойно Кабінет Міністрів прийняв відповідне рішення. Отже, на продаж…

Опубліковано Віталієм Трубаровим Середа, 16 січня 2019 р.

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram