Новини
2 Грудня 2019
697

Оборот букмекерських ставок в Україні перевищує $1 мільярд в місяць

Середня ставка при цьому становить $5-$6

Обсяги букмекерських ставок в Україні зростають і за останній місяць перевищили $1 млрд, повідомляє Finance.UA, посилаючись на генерального директора букмекерської компанії Parimatch Сергія Портнова.

“Оборот букмекерського ринку України за місяць складає близько $100 млн, таку інформацію публікують ЗМІ. Але генеральний директор Parimatch Сергій Портнов не згоден з такою оцінкою”, – пише видання.

За його словами сума в $100 млн навіть не близька до реальності. “Я думаю, що оборот ставок в Україні в десятки разів перевищує цю суму. Тобто понад $1 млрд на місяць”, – заявив він.

І додав, що середня ставка в Україні становить $5-$6 (120-145 грн). В Білорусі вона складає $7-$8, а в Росії – $8-$9. “Українці роблять більше дрібних ставок, тому середня сума менша. Білорусь багатша, ніж Україна на 10% після кризи 2014 року”, – зазначив Сергій Портнов.

Нагадаємо, нещодавно Forbes назвав 12 найдорожчих кіберспортивних компаній світу. У рейтинг Forbes увійшли компанії з оцінкою вартості у понад $100 мільйонів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram