Новини
27 Вересня 2021
612

Обійшов Воррена Баффета: Хом’як-криптотрейдер за три місяці збільшив портфель майже на 30%

Містер Гокс займається торгівлею криптовалютою з 12 червня

У червні 2021 року господар і “діловий партнер” хом’яка побудував спеціальну клітку з датчиками, підключеними до Arduino Nano. У ній хом’як вибирає конкретну криптовалюту і торгує нею, а також веде пряму трансляцію на Twitch і публікує оновлення в Twitter і на Reddit, пише Protos.

Усередині клітини є “колесо намірів”, пробігши яким Містер Гокс вибирає криптовалюту з 30 можливих, а також два тунелі “ухвалення рішень” — через один хом’як купує обраний токен на €20, через інший продає всю позицію.

Всупереч випадковості, менш ніж за три місяці портфель хом’яка зріс на 29% — з $390 до $498. А в понеділок до падіння біткоїна активи Містера Гокса становили $580.

За цей же час активи фонду Berkshire Hathaway Воррена Баффета впали на 2%, а зростання S&P 500 становило 5,7%.

Кращі угоди хом’яка:

• Купівля токена Chiliz (CHZ) на суму $23,60 і його продаж за $36,44 (+ 54%).

• Купівля токена Pantos (PAN) на $23,570 і його продаж за $35,33 (+ 50%).

• Купівля Dogecoin на $23,79 і продаж за $34,8 (+ 46%).

Зараз найбільшим активом портфеля став токен TRON (TRX) — він був куплений п’ять разів, з моменту першої операції його ціна зросла на 40%.

Господар Містера Гокса зазначає, що прибутку хом’яка ще недостатньо, щоб окупити свою клітку.

“Він благородний бізнес-гризун і повинен розраховувати дохід з відрахуванням близько 35% податків. Тому у нього ще є справи, перш ніж зможе оголосити про прибуток”, — розповів “діловий партнер” хом’яка.

На фото: робоче місце хом’яка-трейдера

У деяких випадках (через поточні настройки коробки хом’яка) Містер Гокс купує криптовалюту, а потім негайно продає її, часто втрачаючи кілька центів. Але в цілому портфель цього хом’яка показує ефективність вище, ніж біткоїн, S&P 500, ARK Innovation і навіть Berkshire Hathaway Воррена Баффета.

У піковий момент (до заборони нацбанку Китаю на криптовалютні операції, через якого курс полетів вниз) портфель хом’яка показував 50% зростання, тоді як біткоїн зріс лише на 41%, S&P 500 на 5,7%, а ARK Innovation менш ніж на 5 %.

Нагадаємо, в Україні відкриється регіональний офіс одного з найавторитетніших у світі ЗМІ про біткоїни — журналу Bitcoin Magazine. Нове бюро буде базуватися у Києві.

Як писали раніше Investory News, Народний банк Китаю (НБК) назвав незаконною всю діяльність, пов’язану з криптовалютою, і пообіцяв вжити жорстких заходів щодо припинення торгівлі ними.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram