Новини
24 Вересня 2021
652

В Україні відкриється офіс найвідомішого у світі журналу про біткоїни

Аудиторія журналу становитиме 240 мільйонів осіб

В Україні відкриється регіональний офіс одного з найавторитетніших у світі ЗМІ про біткоїни — журналу Bitcoin Magazine. Нове бюро буде базуватися у Києві.

Планується, що Bitcoin Magazine буде висвітлювати заходи в 11 країнах. Аудиторія журналу становитиме 240 млн осіб, які нині проживають в Україні, а також в країнах СНД. Видання запропонує своїм читачам широкий спектр письмових і відеоматеріалів, а також подкасти українською, російською та англійською мовами.

За словами генерального директора Bitcoin Magazine Девіда Бейлі, в той час, як світові економісти зациклені на таких наддержавах, як Китай і Сполучені Штати, майбутнє грошей вирішується в таких країнах, як Сальвадор та Україна. Бейлі вважає саме Україну ідеальним стартовим майданчиком для регіональних починань видання.

“Україна швидко перетворюється з регіонального лідера у світовий ринок біткоїнів, і ми сподіваємося відіграти провідну роль у наданні першокласної інформації та аналізу останніх подій на цих захопливих ринках”, — зазначив генеральний директор Bitcoin Magazine.

Як розповів видавець журналу Майк Джермано, головна мета Bitcoin Magazine зробити журнал найнадійнішим і важливим засобом масової інформації для всіх, хто цікавиться біткоїном. Для цього керівництво залучає кращих репортерів, колумністів, відеооператорів і продюсерів з усього світу, які є членами спільноти та мають безпосередній досвід у тому, як біткоїн може змінити світ.

Київ стане третім міжнародним офісом Bitcoin Magazine у світі після Сеула і Шанхая, де буде відкрито регіональне бюро. Також у листопаді 2021 року очікується запуск регіонального вебсайту Bitcoin Magazine.

Згідно з даними американської аналітичної компанії Chainalysis, Україна у 2021 році посіла четверту позицію в рейтингу глобального індексу сприйняття криптоактивів. За оцінками Мінцифри орієнтовний щоденний оборот криптовалюти в Україні становить близько 1 млрд грн, а у 2020-му році наша країна увійшла до найкращої 10 країн з найбільшим заробітком на Bitcoin.

Нагадаємо, користувачі додатка Twitter на пристроях під управлінням iOS отримали можливість під’єднати донати через мережу Lightning Network. Сервіс криптовалютних “чайових” повністю базуватиметься на сторонніх рішеннях, таких як Strike.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram