Новини
29 Березня 2019
1 195

Новий смак: Український МакДональдз очолила Юлія Бадрітдінова

Новопризначена директорка керуватиме 86 закладами у 19 містах України

Генеральний директор українського офісу МакДональдз Гжегож Хмелярський (займав посаду з 2014 року) завершив контракт з українським офісом МакДональдз.

Замість нього 29 березня 2019 року керівництво компанії призначило Юлію Бадрітдінову – раніше обіймала посаду директора маркетингу та корпоративних комунікацій МакДональдз, йдеться в повідомленні компанії.

“Юлія Бадрітдінова продовжить впровадження Плану Швидкісного Росту (Velocity Grow Plan) в Україні – успішної глобальної стратегії МакДональдз”, – повідомили в компанії.

І пояснили, Velocity Grow Plan – зосереджений на наданні клієнтам того, чого вони хочуть: гарячу смачну їжу, яка подається швидко – з досвідом та цінністю за свої гроші, що задовольняє зростаючі очікування клієнтів.

“Ми продовжуватимемо й надалі фокусуватись на якісній смачній їжі, яка подається швидко, на постійному вдосконаленні і змінах, щоб перевершувати очікування наших поціновувачів і ринку в цілому. Будемо використовувати масштаб бренду і корпорації МакДональдз задля добра для суспільства”, – написала Юлія Бадрітдінова у зверненні до працівників компанії.

Довідка: МакДональдз в Україні є лідером у галузі харчування поза домом. Перший заклад МакДональдз в Україні було відкрито 24 травня 1997 року у Києві.

МакДональдз – один із найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток бізнесу та інфраструктури понад 250 мільйонів доларів.

На кінець 2018-го в Україні працює 86 закладів МакДональдз у 19 містах.

Раніше Investory News повідомляли, гендиректор компанії McDonald’s Ukraine Ltd Гжегож Хмелярський йде у відставку після п’яти років роботи на цій посаді .

У Microsoft Україна також нове керівництво – новим генеральним директором призначено колишнього  працівника IBM Яна Пітер де Йонга.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram