Новини
6 Лютого 2019
897

Microsoft в Україні знайшов генерального директора

Ним став колишній  працівник IBM Ян Пітер де Йонг

Президент Американської торговельної палати в Україні Енді Гундер під час щорічного прийому повідомив про призначення нового генерального директора (country manager) Microsoft в Україні.  Ним став колишній  працівник IBM Ян Пітер де Йонг. За словами Гундера, Ян Пітер де Йонг вже прибув до України та приступив до обов’язків з 5 лютого.

Ян Пітер де Йонг, згідно з його профілем в LinkedIn, до переходу в Microsoft з листопада 2006 року працював в IBM, чотири з половиною роки обіймав посаду Business Development Exec/Deal Maker по Центральній та Східній Європі, працюючи в Празі, до цього трохи більше року був директором з продажу IT послуг в цьому регіоні.

У грудні 2017 р. Надія Васильєва, аби продовжити наукові діяльність у Сполучних штатах, залишила посаду керівника Microsoft в Україні, Грузії та Молдові. До призначення нового – тимчасово обов’язки генерального директора у регіоні виконував Георгій Рандель, який до приходу в Microsoft  керував IBM у Болгарії.

У 2017 р. виручка компанії  “Майкрософт-Україна” скоротилася на 1,6% (до 281,26 млн грн). Чистий прибуток впав більш ніж удвічі – до 19,71 млн грн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram