Новини
27 Березня 2019
842

Гендиректор McDonald’s в Україні йде у відставку

Хто змінить його на посаді, у компанії поки що не повідомили

Фото: пресс-служба McDonald’s

Генеральний директор компанії McDonald’s Ukraine Ltd Гжегож Хмелярський йде у відставку після п’яти років роботи на цій посаді, повідомив на своій сторінці Facebook президент Американської торгової палати (АТП) в Україні Андрій Гундер.

Він зазначив, що під час роботи в Україні Хмелярський був членом Ради директорів АТП, а в 2017-2018 роках очолював Раду.

“Гжегож залишає Україну після п’яти років роботи. Ми дуже вдячні за його самовідданість і професіоналізм, бажаємо йому успіхів у всіх майбутніх починаннях”, – написав Гундер.

У McDonald’s Ukraine Ltd поки не повідомили, хто змінить Хмелярського на посаді гендиректора.

За даними компанії, Україна стала 102-ю країною, де почала розвиватися мережа McDonald’s. 24 травня 1997 р. в Україні (у Києві) відкрився перший заклад. 14 лютого 2011 р. було відкрито перше МакКафе.

Мережа ресторанів McDonald’s в Україні обслуговує понад 350 тис. відвідувачів щодня. Штат мережі налічує близько 8 тис. співробітників.

Нагадаємо, нещодавно McDonald’s придбав ізраїльський стартап Dynamic Yield, яка є є лідером в галузі технологій персоналізації та логіки прийняття рішень. В компанії зазначають, що технологію штучного інтелекту будуть використовувати для забезпечення ще більш індивідуального підходу до клієнта.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram