Новини
26 Березня 2019
1 026

З’їли: McDonald’s придбав ізраїльський стартап

Світовий лідер фастфуду буде аналізувати потреби клієнта за допомогою Dynamic Yield 

25 березня 2019 р. гігант ресторанного фаст-фуду McDonald’s Corp. у своєму прес-релізі оголосив про купівлю Dynamic Yield. Ця ізраїльська компанія є лідером в галузі технологій персоналізації та логіки прийняття рішень.

В компанії зазначають, що технологію штучного інтелекту будуть використовувати для забезпечення ще більш індивідуального підходу до клієнта. Технологія прийняття рішення може миттєво пропонувати та відображати додаткові елементи для замовлення клієнта на основі поточного вибору.

McDonald’s інтегрує цю технологію в усі точки взаємодії з цифровими пристроями, зокрема кіоски самостійного замовлення та мобільний додаток McDonald’s.

“Технології є найважливішим елементом нашого плану зростання, вони підвищать легкість роботи для наших клієнтів, пропонуючи їм більш зручні умови”, – вважає президент та виконавчий директор McDonald’s Corporation Стів Істербрук.

“Ми запустили Dynamic Yield сім років тому, виходячи з того, що орієнтовані на клієнта бренди повинні зробити персоналізацію основною діяльністю. Ми дуже раді долучитися до такого глобального легендарного бренду як McDonald’s. І будемо втілювати інновації, які реально впливають на повсякденне життя людей”, – додав співзасновник та генеральний директор Dynamic Yield Ліад Агмон.

Сума угоди офіційно не оголошується, але за чутками, інновації коштували компанії $300 млн.

Для McDonald’s – це перша угода за два роки та найбільше придбання за останні два десятиліття.

Нещодавно китайська корпорація Alibaba заявила про покупку ізраїльського стартапу доповненої реальності Infinity Augmented Reality Israel Ltd.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram