Новини
25 Березня 2019
1 213

Alibaba придбала стартап доповненої реальності Infiniti AR

Деталі угоди не розголошуються, але експерти оцінюють проект в кілька мільйонів доларів

Китайська корпорація Alibaba заявила про покупку ізраїльського стартапу Infinity Augmented Reality Israel Ltd, що займається розробкою технологій в сфері доповненої реальності, повідомляє видання The Times of Israel.

Деталі угоди не розголошуються, але фінансовий сайт TheMarker оцінив проект в кілька мільйонів доларів.

Infinity розробила технологію, яка дозволяє додавати елементи доповненої реальності (AR) в мобільних пристроях.

Стартап, засновниками якого є Матан Проттер (Matan Protter) і Мотті Кушнір (Motti Kushnir), був заснований в 2012 р. і на сьогоднішній день залучив понад $25,5 млн від інвесторів, включаючи Alibaba, ізраїльський VC Singulariteam і японську Sun Corporation, яка розробляє пристрої та програмне забезпечення для мобільних телефонів.

За даними видання, Alibaba об’єднає 25 співробітників Infinity зі своєю існуючою науково-дослідницькою групою в Тель-Авіві у власній лабораторії, де займаються в основному технологіями штучного інтелекту та комп’ютерного зору. Загальне число фахівців в науково-дослідному центрі досягне 50 чоловік.

Минулого року лабораторія Alibaba співпрацювала з Тель-Авівським університетом з метою просувавання дослідження в області відеоаналізу і машинного навчання.

Нагадаємо, український AR-розробник Live Animations отримав пропозицію про співпрацю з однією із найбільших корпорацій індустрії розваг Disney.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram