Новини
17 Квітня 2019
1 079

Нова крипта: Розпочато реєстрацію користувачів Rakuten Wallet

Японський інтернет-гігант Rakuten влітку планує запуск криптобіржі

Rakuten відкрив онлайн-реєстрацію власної криптовалюти. Для придбання віртуальної валюти необхідно отримати ідентифікатор користувача Rakuten і відповідний банківський рахунок, повідомляє Cointelegraph.

Минулого року маркетплейс придбав платформу Everybody Bitcoin та після низки змін отримав ліцензію японських регуляторів на видобуток криптовалюти. Це дозволило Rakuten приєднатися до найбільших гравців на крипторинку Японії, зокрема до Yahoo! Japan.

Інтернет-порталу Yahoo! Japan належить 40% криптоплатформи TaoTao, що вже в травні розпочне працювати. Нещодавно гаманець Coincheck, що управляє криптовалютним обміном в Японії, вперше додав віртуальну валюту altcoin у свій позабіржовий торговий відділ. Цього тижня південнокорейська біржа криптовалюти Bithumb залучила $200 млн у раунді A.

У лютому 2018-го гендиректор Rakuten Хіросі Міккі Мікітані заявив, що компанія перетворить свою програму лояльності Super Points вартістю $9 млрд у криптовалюту. Тоді повідомлялося, що криптовалютизація програми лояльності дозволить Rakuten знизити ризики, що пов’язані з законодавством у сфері випуску цінних паперів, а також підвищити інтерес потенційних клієнтів до власної бонусної програми на тлі буму криптовалюти.

Rakuten – одна з найбільших у світі e-commerce компаній. Її штаб-квартира знаходиться в Токіо. Японський маркетплейс інвестував в компанії Pinterest, Ozon.ru, Lyft, Cabify, Acorns тощо.

Нещодавно Investory News повідомляли, що МВФ і Всесвітній банк випустили власну криптовалюту

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram