Новини
20 Червня 2019
1 659

Mariott в Україні: У столиці розконсервують Sheraton Kyiv Olimpisykiy

Робота над готелем триває другий рік. Відкриття планують взимку 2020-го

Роботу над Sheraton Kyiv Olimpisykiy відновлено будівельною Інвестиційною Компанією ТМ, яка підписала договір на управління готелем з найбільшим оператором у світі Marriott Hotels & Resort, передає НВ Бізнес.

Як зазначається, роботу над проектом повторно розпочато у 2018 році. Партнери повністю переглянули дизайн і архітектурні рішення готелю, збільшивши номерний фонд до 208 номерів.

Проект п’ятизіркового готелю Sheraton Kyiv Olimpiyskiy, що розташовано на території Національного спортивного комплексу Олімпійський, був розроблений у 2011 році до відкриття Євро-2012. Але у зв’язку з нестабільною ситуацією на ринку його заморозили.

На момент розробки готелю бренд Sheraton був частиною готельної мережі Starwood Hotels & Resorts Worldwide.

“Але у 2016 році Marriott International Inc. завершила операцію з придбання Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. Сума угоди склала $13,6 млрд. Після злиття Marriott став найбільшим у світі готельним оператором, який керує понад 7 тис. готелів з 1,5 млн номерів у більш ніж 120 країнах під 30 брендами”, – повідомили в прес-службі компанії.

У квітні 2018 року в Нью-Йорку компанія Marriott представила нову концепцію бренду Sheraton, яку враховано при будівництві Sheraton Kyiv Olimpiyskiy.

Так, раніше готель був спроектований на 196 номерів, але після зміни проекту планується відкрити 208 номерів, 199 з яких – стандартні площею 40 кв. м, 8 – номерів люкс площею 70 кв. м і один президентський номер площею 190 кв. м. “Крім нового дизайну в готелі також відкриється 2 ресторани, wellness-зона, 1100 кв. м конферец-румів і коворкінг. Відкриття готелю заплановано на грудень 2020 року”, –  йдеться у повідомленні.

Раніше Investory News писали, мережа готелів Marriott International Inc до 2021 року планує відкриття понад 1,7 тис. готелів по всьому світу, виплати акціонерам до $11 млрд і отримання річного прибутку до $8,5 млрд. А також збільшити за три роки номерний фонд з 275 тис. до 295 тис. номерів, що може принести компанії $400 млн доходу у 2021 році й $700 млн на рік при стабілізації ринку.

Про те, які глобальні готельні мережі, на кшталт Mariott, Radisson Hotel Group, AccorHotels, планують найближчим часом розширити свою присутність Україні читайте в матеріалі Investory News Готельний інтерес: Хто до нас йде?

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram