Новини
18 Березня 2019
1 287

Marriott планує відкрити 1700 готелів в наступні три роки

Мережа готелей прогнозує зростання річного прибутку до $8,5 млрд

Мережа готелів Marriott International Inc в понеділок заявила, що до 2021 р. планує відкриття понад 1700 готелів по всьому світу, виплати акціонерам до $11 млрд і отримання річного прибутку до $8,5 млрд, повідомляє Reuters.

Marriott, яка володіє брендами розкішних готелів Ritz-Carlton і St. Regis, заявила, що за три роки збільшить номерний фонд з 275 тис. до 295 тис. номерів, що може принести компанії $400 млн доходу в 2021 р. і $700 млн на рік при стабілізації ринку.

Мережа готелів також прогнозує до 2021 р. збільшення прибутку від $7,65 до $8,50 за акцію.

Як повідомляють у Marriott, протягом трирічного періоду компанія планує виплатити дивіденди на суму від $1,9 до $2 млрд і викупити акції на суму від $7,6 млрд до $9 млрд.

Нагадаємо, що в Україні мережа готелів представлена готелями Aloft Kiev і 11 Mirrors (частково входить в мережу Marriott).

Як повідомляє інформаційне агентство, компанія постраждала від серйозного витоку даних в системі бронювання готелів Starwood, які отримала від 383 млн гостей. У свою чергу, головний виконавчий директор Арне Соренсон (Arne Sorenson) вже вибачився перед колегією в Сенаті США і обіцяв захищати клієнтів від передбачуваних атак.

Нагадаємо, як повідомила на своїй сторінці в Facebook Анна Романова, мережа вивчає можливість відкриття готелю Marriott в Україні.

Крім того, Investory News опублікував фоторепортаж найдорожчих готелей світу.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram