Соцмережі
6 Січня 2023
453

Марина Авдєєва: Мудре бізнес-рішення

Сімдесятирічна мама одного з моїх друзів, до речі, дуже продвинута жіночка, весь рік поповнювала банку “на Apple Watch” для коханого онука. Але тут почалася війна, подарунки стали недоречними, і бабця місяць за місяцем так і задонатила все, що зібрала, на допомогу ЗСУ. До кінця грудня банка опинилася порожнюю.

І ось, на другий день після нового року, коли холодець був майже з’їдений, мій товариш отримує від мами повне гордості повідомлення — скрін сторінки банківського застосунку, де написано: “Ви отримали подяку від Президента України Володимира Зеленського”.

Що тут було, син позвав дружину, дружина онука, а онук цей скрін від бабусі навіть у тік-ток завантажив.

Ось так вони раділи всією родиною, доки син не вирішив надіслати матері трохи грошей, щоб вона мала змогу знов поповнити цю свою банку.
Відкриває застосунок, а там і йому те саме повідомлення.

Ось тоді й з’ясувалося, що нагорода від Президента належить саме банку, а вже банк мудро вирішив поділитися нею з усіма своїми клієнтами, що поповнювали банки на всі ці байрактари, дрони, пікапи та броніки у цей нелегкий для країни час.

Найкращий бізнес-урок початку року!

Якщо ваша компанія отримала нагороду, то ця нагорода належить в першу чергу вашим клієнтам.

P.S. Якщо що, то бабця не засмутилася, що вона не єдина — сказала, що це навіть краще звучить: Президент нагородив Моно, а Моно віддав нагороду мені).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram