Новини
22 Листопада 2022
661

Замість подарнуку — донати: Український monobank святкує 5 років

На честь цього стартував новий мегазбір для ЗСУ

Популярний платіжний додаток monobank на честь свого 5-річчя влаштував черговий мегазбір для ЗСУ, бо так, допомоги для ЗСУ багато не буває. Деталі нового благодійного збору повідомив у соцмережах співзасновник проєкту Олег Гороховський.

Запуск програми monobank відбувся у листопаді 2017 року (з 17 жовтня до 22 листопада сервіс працював у режимі бета-тестування). 25 червня 2022 року проєкт перетнув позначку 6 млн клієнтів, а сьогодні карти monobank мають 6,6 млн українців.

Декілька днів тому monobank модернізував внутрішню інфраструктуру для забезпечення працездатності у разі повного блекауту — 5-річчя проєкту власники платіжного сервісу вирішили відзначити новим великим збором для ЗСУ. Якщо конкретніше, збирають на добре знайомий ударний безпілотник Байрактар. Ціль — 180 млн. Бажаючі можуть задонатити на відповідну банку mono.

Щоб заохочувати своїх клієнтів донатити активніше, monobank вигадав новий розіграш із подарунками — фірмовим пивом monobeer та унікальною маркою із зображенням кота, який є власною торговою маркою Fintech Band та широко використовується у платіжному додатку. Тираж марки — 1000 штук.

Умови конкурсу — донат від 10 грн на потреби ЗСУ. Переможців виберуть випадковим чином серед усіх, хто зробив донат (що більше кратних 10 донатів, то більше шансів на виграш марки). Донати прийматимуть до 22:00 24:11, а підсумки 25:11 о 15:00. У разі донату з картки іншого банку необхідно вказати контактні дані у коментарях до платежу.

Без розіграшу упаковки з двох банок monobeer гарантовано отримають ті, хто задонатить суму 1000 грн та більше (по дві банки за кожні 1000 грн). Пиво, створене за спеціальним рецептом (при варінні використовується 1 сорт хмелю та солоду, а не суміш), тільки для тих, кому вже виповнилося 18 років. Станом на момент виходу новини зібрано вже понад 8 млн грн.

Нагадаємо, прибуток українських банків за 10 місяців скоротився у 5,3 раза.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram