Новини
26 Серпня 2020
1 057

Lego витратить півмільйона доларів на краудфандинг ідей

Будь-який охочий може запропонувати нового персонажа, історію чи проект

Один із найбільших у світі виробників іграшок Lego запустив платформу Lego World Builder, де користувачі можуть запропонувати свою ідею для створення нових персонажів або світів Lego. Якщо ідея сподобається — компанія може купити її, повідомляє The Wall Street Journal.

Представник компанії повідомив виданню, що на винагороди авторам Lego World Builder буде виділятися до $500 тис. Щорічно, як мінімум протягом найближчих трьох років. За пілотування ідеї компанія заплатить $10 тис., за покупку готового концепту — $50 тис. Однак, щоб запропонувати ідею, потрібно бути старше 18 років.

Для цього потрібно зареєструватися на платформі. Після цього користувачі можуть додати свої концепт-арти, відео або текстові описи ідей. Можна не тільки розробити власний світ, але й взяти участь в ідеях, запропонованих іншими користувачами.

Інтерес користувачів до розвитку світів Lego свідчить, наприклад, платформа Wattpad. Там автори фанфіків розмістили сотні історій, пов’язаних з франшизою Ninjago.

Wattpad не тільки надає площадку для публікації — вона також допомагає деяким креаторам “достукатися” до видавничих будинків і медіакомпаній, якщо ті хочуть випустити книгу або адаптацію.

Перевагою Lego World Builder є те, що у користувачів буде прямий контакт з командою бренду. В результаті запропонована ідея отримає більше шансів на реалізацію.

Наприклад, у вигляді YouTube-шоу. Крім того, платформа позбавить компанію від ризику отримати позов про незаконне використання інтелектуальної власності.

Нагадаємо, данська компанія анонсувала новий конструктор для дорослої аудиторії — рояль з 3662 деталей. Якщо під’єднати його до смартфона, інструмент зможе відтворювати гру інструмента.

Також, Investory News підготували добірку найдорожчих та незвичайних колекцій Lego, з якими можна ознайомитися тут.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram