Новини
24 Липня 2020
1 002

Lego подає звуки: Компанія презентувала новий конструктор — справжній міні рояль

Якщо під’єднати його до смартфона, інструмент зможе відтворювати гру інструмента

Данська компанія Lego анонсувала новий конструктор для дорослої аудиторії — рояль з 3662 деталей. У комплекті продається стілець для піаніста з регульованою висотою сидіння, йдеться в повідомленні компанії.

У конструкторі відтворені складні елементи музичного інструменту. Наприклад, схожі на оригінал знімна клавіатура з 25 клавішами, верхня кришка, молоточки рояля.

В роялі встановлюється спеціальний мотор на батарейках. Якщо під’єднати його до смартфона з додатком Lego Powered Up, інструмент зможе відтворювати гру на інструменті, але музика лунатиме зі смартфона.

Конструктор надійде в продаж у серпні 2020 р. Коштуватиме він приблизно $420. Коли саме компанія планує випустити набір в Україні та якою буде його вартість, поки невідомо.

Нагадаємо, у першій половині 2019 р. Lego збільшила продажі на 4% до 14,8 млрд данських крон ($2,2 млрд), у першу чергу завдяки реалізації лего-супергероїв та злодіїв, таких як “Капітан Америка”, “Залізна людина” й “Танос” із фільмів “Месники” від Marvel. А також завдяки іншим конструкторам на тему “Зоряних воєн” та будівельним наборам Lego Technic і City.

Investory News підготували добірку найдорожчих та неперевершених іграшок світу, з якими можна ознайомитися тут.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram