Новини
20 Серпня 2020
651

Кредитори Cirque du Soleil отримали контроль над компанією, яка заборгувала їм понад $900 мільйонів

Інвестори пробачать борг і додатково інвестують $375 мільйонів для відновлення виступів

Кредитори Cirque du Soleil Entertainment Group отримали контроль над компанією у ході контрольованої судом реструктуризації. Групу інвесторів очолила канадська Catalyst Capital Group, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на джерела.

Інвестори запропонували “пробачити компанії понад $900 млн боргу та додатково вкласти $375 млн для відновлення виступів”.

За інформацією Bloomberg, нові власники погодилися залишити міжнародну штаб-квартиру Cirque в Монреалі як мінімум на п’ять років. “Вони пообіцяли створити два фонди на загальну суму $20 млн, щоб компанія могла виплатити компенсації звільненим співробітникам і підрядникам”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці червня Cirque du Soleil подала заяву на захист від банкрутства та звільнила 3480 працівників – компанія постала перед труднощами, коли припинила виступи через пандемію.

Тоді власники планували вкласти $300 млн у перезапуск, $20 млн на виплати компенсацій і взяти на себе борги компанії, однак пропозиція кредиторів виявилося більш вигідною.

Про карколомні шоу, що об’єднали циркову світову еліту можна прочитати в матеріалі Investory News “Cirque du Soleil: Чи втрачена легенда?”

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram