Новини
29 Вересня 2020
1 475

Космічна косметика: NASA зніме рекламу Estée Lauder на МКС

Одна з 10 пляшок сироватки, що побуває у космосі, буде виставлена ​​на аукціон

Астронавти NASA на борту космічного корабля Cygnus на ракеті Antares 1 жовтня полетять на Міжнародну космічну станцію, щоб доставити 10 упаковок сироватки для обличчя від Estée Lauder, повідомляє Business Insider.

Політ триватиме чотири дні, після чого астронавти сфотографують сироватку зокрема на фоні панорамного вікна МКС з видом на космос.

В угоді зазначено, що зйомка буде тривати близько чотирьох з половиною годин. Косметична компанія заплатить NASA за це $128 тис.

Фотографії будуть використовуватися на всіх платформах Estée Lauder як реклама. Самих же астронавтів на знімках не буде, але вони зможуть сфотографуватися за додаткову плату.

“NASA відкриває Міжнародну космічну станцію для бізнесу в рамках зусиль зі створення умов для стійкої економіки низьких навколоземних орбіт. Такі угоди підтримують стратегію агенції з комерціалізації низьких навколоземних орбіт американськими організаціями”, — заявив директор з розвитку комерційних космічних польотів NASA Філ Макалістер.

Сироватка повернеться на Землю навесні 2021 р. Одна з тих, що побувала в космосі пляшок буде виставлена ​​на аукціон. Виручені кошти Estée Lauder передасть благодійним фондам.

Як писали раніше Investory News, на краудфандинговій платформі Kickstarter запустили кампанію зі збору коштів на духи Eau de Space. Грунтуючись на спогадах астронавтів, парфумери створили “той самий” аромат космосу: суміш озону, пороху, смаженого м’яса, малини та рому.

Нагадаємо, український бізнесмен Макс Поляков вклав у приватну ракетну компанію Firefly Aerospace понад $150 млн та увійшов у ТОП-3 лідерів космічного ринку.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram