Новини
24 Листопада 2020
931

Королівський напій: Єлизавета II запустила виробництво джина власної марки

Це вже третій алкогольний бренд, який відкриває Букінгемський палац

Фото: Steve Parsons/PA

Королева Великої Британії Єлизавета II запустила власне виробництво джина, повідомляє Daily Mail.

Напій під назвою Sandringham Celebration Gin (“Святковий джин із Сандрінгему”) виготовили на винокурні в маєтку королеви на півночі Норфолку. Він розлитий у пляшки об’ємом 500 мл і продається за ціною £50 ($66,6).

Зараз купити напій можна тільки через інтернет на сайті маєтку Сандрінгем. Після зняття карантину в Сполученому Королівстві його можна буде придбати й в сувенірній крамниці біля палацу.

Самі виробники рекомендують джин як “чудовий подарунок на Різдво”. Вони запевняють, що напій має насичений смак з характерними для джина нотками ялівцю і цитрусових, в яких також присутній аромат мирта і хурми.

За інформацією видання, джин є одним з улюблених алкогольних напоїв Єлизавети II.

Зазначається, що це вже третій алкогольний бренд, який відкриває королівська сім’я. У липні Букінгемський палац презентував колекцію джина Royal Collection Trust, а кілька місяців потому син королеви принц Чарльз вирішив індивідуально випускати цей же напій під маркою Highgrove.

Як відомо, шотландський віскі Johnnie Walker почнуть випускати в паперових пляшках з 2021 р. Таким чином компанія посилює заходи боротьби з пластиковими відходами.

Тим часом погреби в Європі зараз опинилися буквально забиті нікому не потрібним вином. Через велику кількість непроданого вина деякі постачальники позбавляються від надлишків, продаючи товари на винокурні, щоб там з нього робили дезінфекційні засоби та інгредієнти для духів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram