Новини
12 Квітня 2019
1 458

Конкурент Tesla: Китайська Geely випустила перший електрокар

На модель Geometry A вже отримано більше 26 тис. замовлень

В Сингапурі представлено електромобіль Geometry A від китайського виробника Geely.  Електрозаряду для Geometry A вистачить на 500 км. До 2025 року підприємство планує випустити більш 10 моделей Geometry. Таким чином, Geely поставила собі за мету увійти до десятки кращих автомобільних компаній світу, повідомляє Reuters.

Цільовим ринком для компанії стане місто-держава Сингапур. “Незважаючи на те, що ми прийматимемо запити на нові електромобілі від клієнтів усього світу, в першу чергу сконцентруємося на китайському ринку”, – зазначають у компанії. І додають, що на даний момент отримано більше 26 тис. замовлень на першу модель Geometry A.

Як зазначає Reuters, зорієнтуватися на виробництві електромобілів автовиробника підштовхнула загальна світова тенденція з дотримання офіційних виробничих квот, що призначені для скорочення шкідливих автомобільних викидів.

“Світові автокомпанії планують збільшити витрати на виробництво електромобілів на $300 млрд в найближчі 10 років. При цьому майже половина цих грошей буде направлена на Китай”, – повідомляє Reuters.

Нагадаємо, минулого місяця, Geely створила нове спільне підприємство з німецькою Daimler для розробки нового покоління електричних автомобілів Smart в Китаї.

Investory News вже повідомляли, що автомобільні виробники у різний спосіб прикладають зусиль аби дотримувати рівня викидів шкідливих газів.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram