Новини
17 Липня 2023
253

Hyundai активно братиме участь у відновленні об’єктів в Україні

Розпочнеться співпраця реконструкцією аеропорту “Бориспіль”

Південнокорейська компанія Hyundai Engineering & Construction приєднається до проєкту відбудови міжнародного аеропорту “Бориспіль” після завершення повномасштабної війни, пише The Korea Herald.

Згідно з угодою, Hyundai E&C відновить посадочні смуги та новий вантажний термінал в аеропорту “Бориспіль”. Зараз компанія проводить техніко-економічне обґрунтування щодо будівництва вантажного термінала.

Hyundai E&C заявила, що використовуватиме свої технології та досвід, накопичений під час участі в будівельних проєктах у корейському міжнародному аеропорту Інчхон, сінгапурському аеропорту Чангі та міжнародному аеропорту Чінчеро в Перу.

Зазначається, що починаючи з проєкту розширення та відновлення українського аеропорту, Hyundai E&C також планує долучитися до реконструкції в інших областях.

“Hyundai E&C співпрацюватиме з Україною для відновлення не лише транспортної інфраструктури країни, включаючи аеропорти та залізниці, але і її енергетичної інфраструктури”, – заявив генеральний директор Hyundai E&C Юн Йонг Джун.

Раніше у квітні Hyundai E&C та її американський партнер Holtec International підписали угоду про співпрацю з НАЕК “Енергоатом” щодо будівництва малих модульних реакторів в Україні.

Нагадаємо, Швейцарія допоможе у відновленні українських шкіл.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram