Новини
4 Липня 2023
290

Швейцарія допоможе у відновленні українських шкіл

Країна виділить на це понад $6 мільйонів

Швейцарія виділить додаткові 5,5 млн швейцарських франків ($6,14 млн) на реконструкцію та ремонт близько 30 шкіл в Україні, повідомляє Федеральна рада Швейцарії.

Федеральний радник Ігнаціо Кассіс збільшив підтримку Швейцарією проєкту “Децентралізація для вдосконалення демократичної освіти” (DECIDE) на 5,5 млн швейцарських франків, щоб відновити близько 30 шкіл у регіонах, які безпосередньо постраждали від бойових дій у Чернігові, Одесі та Полтаві.

Проєкт передбачає встановлення безпечних багатоцільових класних кімнат для забезпечення безперервного навчання навіть під час повітряних тривог.

Цей додатковий внесок Швейцарії також дозволить проєкту DECIDE надавати технічну та педагогічну підтримку онлайн-освіти для дітей переміщених осіб та дітей, які живуть у районах, особливо вразливих до військових дій, де офлайн навчання є неможливим.

Підтримка шкіл Швейцарією є частиною плану допомоги Україні на суму 140 млн швейцарських франків, оголошеного Федеральною радою в лютому та схваленого парламентом.

Нагадаємо, поповнення карток через термінали потребуватиме телефону.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram