Новини
27 Лютого 2019
1 389

Група Von der Heyden інвестує $50-100 млн у нерухомість Києва та Львова

Кошти планується інвестувати протягом найближчих трьох років після завершення процедур дью-ділідженс, які зараз проводяться

Україна стане п’ятим ринком у Європі, куди Група планує інвестувати свої кошти.

“Починаючи з нуля ще в 1989 році, ми дуже пишаємося тим, що маємо команду з 400 чоловік, які на всіх рівнях роблять внесок у триваючий успіх нашої Групи в інвестиціях у нерухомість та девелоперські проекти. Цього року ми очікуємо два нових проекти в Україні, розширюючи наші інтереси за межі Німеччини, Польщі, Іспанії та Мальти”, – заявив голова Von der Heyden Group Свен фон дер Хейден. На нових ринках, буде інвестувати свої власні кошти, а також кошти третіх осіб.

Компанія планує працювати в Києві та Львові. Об’єм інвестицій складе $50-100 млн, які будуть спрямовані у девелоперські проекти протягом трьох років після завершення процедур дью-ділідженс, які зараз тривають.

Група Von der Heyden спеціалізується на створенні офісних будівель та готелів класу А у Європі. Зараз Група знаходиться на завершальному етапі реалізації найбільшого в Мюнхені девелоперського проекту Bavaria Towers, нещодавно підписавши різні 10-річні договори оренди найсучаснішого проекту загальною інвестиційною вартістю 180 мільйонів євро. Крім того, група відзначає успішне повернення коштів вкладених в IBB Dlugi Targ, Гданськ, Польща, її раніше здійснене і нещодавно завершене приєднання до своєї дочірньої готельної структури IBB Hotel Collection, що нараховує 13 готелів. Група також планує фінальний етап девелопменту найвищої в Познані будівлі Andersia Silver, інвестиційна вартість якої становить €110 млн.

У березні 2017 року Група, за допомогою спеціально створеної юридичної особи Von der Heyden Group Finance plc, випустила облігації, що котируються на Мальтійської фондовій біржі, на суму €25 млн.

Нагадаємо, Investory News писали, що ЄС виділить €1 млн на відновлення обсерваторії у Карпатах.

А також, у рейтингу німецького видання InStyle Київ посів першу стрічку серед інших 10 міст Європи, де є можливість бюджетно відпочити.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram