Новини
22 Лютого 2019
1 118

Київ визнано найбільш бюджетним містом для вікенду в Європі

Найдорожче бюджетне місто – Гамбург, де за два дні треба витратити €335

У рейтингу німецького видання InStyle Київ посів першу стрічку серед інших 10 міст Європи, де є можливість бюджетно відпочити. Серед критеріїв за якими оцінювались міста – найдешевші екскурсії, недорогі готелі, кількість та наявність безкоштовних музеїв, а також, де “пиво і капучино коштує менше €1”.

Тож, у столиці України, за дослідженням видання, можна запланувати дві ночі у 3-зірковому готелі в середньому за €36 на добу.

“Це нас не дивує. Згідно з індексом поїздок по місту європеєць може розраховувати на бюджет не більше  €250 за вікенд. І хоча багато церков з золотими куполами роблять місто більше схожим на розкішну казкову країну, витрати будуть помірними”, – запевняють у дослідженні.

На другій сходинці рейтингу два польські міста – Краків та Варшава. У першому вікенд обійдеться дешевше €250. Проте вечеря в середньому коштуватиме €5. У Варшаві ніч в готелі не дорожче Києва.

Далі йдуть Белград (Сербія), Будапешт (Угорщина), Рига (Латвія), німецькі міста Дрезден та Берлін, Братислава (Словаччина) та Гамбург (Німеччина).

Гамбург став найдорожчим серед бюджетних міст для мандрівки на вихідні. InStyle запевняє, що на два дні туристам в ньому буде достатньо мати не менше €335.

Раніше Investory News повідомляли, що Київ встановив нові ставки туристичного сбору на 2019 р.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram