Новини
20 Травня 2019
639

Goldman Sachs може придбати мережу бюджетних готелів B&B

Виручка B&B Hotels в 2018 р. склала €580 млн

Французький фонд прямих інвестицій PAI Partners веде ексклюзивні переговори щодо продажу європейської мережі бюджетних готелів B&B Hotels підрозділу банку Goldman Sachs. Сума операції може скласти €1,9 млрд, повідомляє Reuters.

У повідомленні PAI Partners фінансові деталі переговорів не розкриваються, але йдеться про те, що сторони планують закрити операцію в другому півріччі 2019 р.

У переговорах з PAI Partners бере участь підрозділ Goldman Sachs, що відповідає за операції в сфері прямих інвестицій.

B&B Hotels відкрила перші готелі у Франції в 1990 р. і з тих пір збільшилась до мережі з 486 готелів, що налічує в цілому 42 тис. номерів в 12 країнах світу.

Закордонний розвиток компанії прискорився з тих пір, як у березні 2016 р. її за €790 млн придбав французький фонд PAI Partners. З цього часу B&B Hotels збільшила EBITDA майже вдвічі.

Виручка B&B Hotels в 2018 р. склала €580 млн.

Як відомо, мережа Marriott International Inc заявила про свої плани відкрити понад 1700 готелів по всьому світу до 2021 р. Ще одна глобальна мережа Radisson Hotel Group, яка вже представлена в Україні, планує розширити свою присутність у нашій країні. Також, Marriott International стане першим великим готельним оператором, що запустить в США сервіс оренди житла і стане серйозним конкурентом Airbnb та іншим компаніям, що надають подібні послуги

У Львові на території колишнього музею історії військ Прикарпатського військового округу, розташованого на території львівського парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, планують побудувати готель міжнародної мережі Hilton. Забудовник також погодився профінансувати реконструкцію парку відпочинку.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram