Новини
11 Квітня 2019
1 484

Другий пішов: В Україні може з’явитися ще один Hilton

Новий готель мережі планують побудувати у Львові

У Львові на території колишнього музею історії військ Прикарпатського військового округу, розташованого на території львівського парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, планують побудувати готель міжнародної мережі Hilton. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна із посиланням на слова міського голови Львова Андрія Садового.

“Ми прийняли рішення: у Львові хочуть побудувати готель, здається, Hilton. Там повинна бути половина будівлі – класичний готель, половина будівлі – апартготель. Це має бути будівля високого архітектурного рівня – витвір мистецтва”, – розповів Садовий.

За його словами, забудовник погодився профінансувати реконструкцію парку відпочинку і культури ім. Б. Хмельницького.

Як повідомляє агентство, згідно з текстом рішення від 20 вересня 2018 р., Львівська міськрада погодила продаж земельної ділянки площею 1,06 га по вул. Лижв’ярській, 1 у Львові ТОВ “Апартготель” за 18,52 млн грн.

Мер також зазначив, що висота будівлі не повинна перевищувати 34 метрів. Площа забудови становить орієнтовно 1,6 тис. кв. м. Загальна площа апартаментів з підземним паркінгом – 8,3 тис. кв. м (це 157 апартаментів).

Hilton Hotels & Resorts – міжнародна мережа готелів і курортів, що належить корпорації Hilton Worldwide. Компанія була заснована Конрадом Хілтоном (прадідом співачки і моделі Періс Хілтон) в 1919 р. Бренд Hilton Hotels & Resorts включає більше 5100 готелів і курортів в 85 країнах світу.

Львівський готель Hilton може стати другим в Україні. У 2014 р. п’ятизірковий Hilton відкрили у багатофункціональному 26-поверховому комплексі H-Tower в Києві.

Раніше співвласник київського Hilton Борис Фуксман повідомляв, що розширення мережі поки не планується через слабкий потік іноземних і внутрішніх туристів.

Також мережа готелів Marriott  заявила, що до 2021 р. планує відкриття понад 1700 нових готелів по всьому світу. І за інформацією Investory News, не виключено, що Україна також потрапляє у поле зору мережі.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram