Новини
6 Вересня 2021
918

Дженніфер Еністон запустить власний б’юті-бренд

Подробиць про майбутній продукт поки немає

Фото: Jon Kopaloff/FilmMagic

Зірка “Друзів” Дженніфер Еністон анонсувала запуск свого косметичного бренду LolaVie. Компанія планує продавати засоби по догляду за шкірою і волоссям, пише Marie Claire.

Поки ніяких подробиць про майбутні продукти немає. На сторінці бренду LolaVie в Instagram є тільки кілька публікацій, на яких зображені бамбук, розмитий логотип і сама Еністон зі спини. Фоловери припустили, що в складі косметики будуть тільки натуральні компоненти.

Заявка на торговий знак LolaVie була подана ще в липні 2019 року. Там було написано, що косметична компанія Еністон буде випускати “лосьйони для обличчя і тіла, мило, гелі для душу, дезодоранти й засоби по догляду за волоссям”.

Це буде не перший досвід Еністон в б’юті-бізнесі. Вона обіймає посаду головного креативного директора бренду Vital Proteins, що випускає колагенові та пептидні добавки. До 2016 року вона також володіла часткою бренду Living Proof, що входить до нідерландського конгломерату Unilever і спеціалізується на засобах по догляду за волоссям.

Свої б’юті-бренди за останній рік також встигли запустити супермодель Роузі Хантінгтон-Уайтлі, співачка Селена Гомес і актриса Скарлетт Йоханссон.

Серед найбільш успішних зірок в б’юті-індустрії — Кім Кардаш’ян Вест, Кайлі Дженнер, Джессіка Альба та Ріанна, яка завдяки бренду Fenty Beauty (в спільному володінні з концерном LVMH) була визнана найбагатшою співачкою за версією Forbes.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram