Новини
25 Липня 2019
827

Друга спроба: Samsung випустить гнучкий Galaxy Fold у вересні

Після першої презентації смартфон зламався під час тестування журналістами

Продажі смартфона Galaxy Fold від південнокорейської корпорації Samsung Electronics розпочнуться у вересні, про це йдеться у прес-релізі компанії. Це друга спроба вивести продукт на ринок. Раніше випуск першого у світі смартфона з дисплеєм, що згинається, був перенесений через дефекти, виявлені журналістами в процесі огляду пристрою.

Як зазначили у компанії, Galaxy Fold був вдосконалений. “Збільшено захисний шар дисплея Infinity Flex, під дисплеєм з’явилися додаткові шари металу для посилення захисту екрану, верхня частина шарнірів укріплена новими захисними кришками, а також зменшено відстань між шарніром і корпусом Galaxy Fold”, – йдеться у повідомленні.

І додається, що одночасно з цим Samsung продовжує роботу над оптимізацією збільшення додатків і сервісів для унікального складного інтерфейсу. Наразі немає інформації щодо того, коли саме і де пристрій буде доступним. “Це стане відомо ближче до старту продажів”, – зазначається у прес-релізі.

Нагадаємо, в другому кварталі 2019 року операційний прибуток Samsung знизився до $5,6 млрд. Це на 56% менше, ніж за той же період попереднього року. Попри це в компанії планують до 2030 року інвестувати $116,4 млрд у бізнес з виробництва мікросхем. З цієї суми $63,9 млрд будуть спрямовані на внутрішні дослідження та розробки, а $52,5 млрд – на виробничу інфраструктуру.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram