Новини
18 Квітня 2019
923

Крах майбутнього: Гнучкий Samsung не витримав тест

Перші в світі гнучкі смартфони Samsung Galaxy Fold зламались при тестуванні журналістами

Samsung Galaxy Fold – перший в світі гнучкий смартфон був презентований у лютому цього року. До офіційного релізу журналісти отримали гаджет для тестування, та після двох днів використання почали скаржитися на те, що смартфони зламалися, пише CNN.

Так, журналіст Bloomberg Марк Гурман розповів, що через два дні після використання екран у Galaxy Fold “абсолютно зламався і став непридатним”. За його словами, він зняв захисну плівку з екрану смартфона, яка почала сповзати, однак з’ясувалося, що знімати її не можна.

“Я зняв її, не знаючи про те, що не треба цього робити (і користувачі теж не знатимуть про це). Виглядало так, що її можна зняти, і я зняв. Вважаю, це сприяло виникненню проблеми”, – написав він.

Журналіст The Verge Дітер Бон також написав про проблеми зі смартфоном після двох днів використання. За його словами, на згині екрану Galaxy Fold з’явилася опуклість, що створює дефект.

Про неполадки в роботі смартфона повідомив і журналіст CNBC. За його словами, він не знімав з Galaxy Fold захисну плівку, але “екран відмовляється нормально працювати наразі”. Зображення на екрані мерехтить.

Представник Samsung заявив, що компанія отримала кілька звітів про пристрої Galaxy Fold, наданих ЗМІ для перевірки, і що вона “проведе ретельну перевірку цих пристроїв особисто, щоб визначити причину проблеми”.

Представник також сказав, що деякі з оглядачів пристроїв “повідомили, що видалили верхній шар дисплею, що призвело до пошкодження екрану”.

“Зняття захисного шару або додавання клею на основний дисплей може привести до пошкодження, – сказав представник Samsung. – Ми гарантуємо, що ця інформація буде передана нашим клієнтам”.

Невдачі переслідують компанію. Раніше Investory News  повідомляли, що прибуток Samsung впаде на 60% через зменшення попиту на смартфони.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram