Новини
25 Листопада 2020
875

Дослідження: Пересічному українцю байдужі знижки на “Чорну П’ятницю”

За розпродажем слідкує тільки третина опитуваних громадян

Згідно з дослідженням щодо очікувань українських споживачів від “Чорної П’ятниці”, 64% опитаних заявили, що їм байдуже на знижки запропоновані у цей день, при цьому 32% все ж таки стежать за розпродажами та чекають на різноманітні пропозиції, повідомляє українське рекламне агентство Postmen.

Зазначається, що на заході країни таких респондентів 31,8%, а у південних областях 25,2%, у східних регіонах ще менше — 24,4%. “На цьому фоні значно відривається Київ, де на розпродажі чекають 43% респондентів і тільки 53% ставляться до цього байдуже”, — наголошується у дослідженні.

Опитування показало, що найбільше цікавляться “Чорною П’ятницею” молоді люди віком до 25 років. Серед них на розпродаж чекають понад 42% респондентів.

Чим старший за віком респондент — тим менше шанс, що він цікавиться цією подією. Так у групі 26-35 років тільки 34% стежать за знижками, у групі 36-45 років — 31%, у групі 46-65+ років — менше ніж 24%.

Зі збільшенням доходів зростає й інтерес до “Чорної П’ятниці”. Знижками цікавляться 29,2% респондентів, що мають дохід до 10 тис. грн, при цьому 36% — це опитувані групи з доходом 10-20 тис., а також 20-50 тис. грн.

При цьому найбільш забезпечена аудиторія з доходами від 100 тис. грн не цікавиться знижками. 70% респондентів з цієї групи зазначили, що “Чорна П’ятниця” їм взагалі байдужа.

Раніше Investory News писали, що українці втрачають зацікавленість у подібних розпродажах на кшталт “Чорної п’ятниці” та “Кіберпонеділка”.

Нагадаємо, минулого року у “Чорну п’ятницю” американці купили товарів через інтернет на $7,4 млрд. При цьому середній чек склав $168, що стало новим рекордом для найбільшого розпродажу року.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram