Новини
20 Жовтня 2020
898

Додаток туристичного стартапу TripMyDream увійшов до ТОП-3 завантажень в українському App Store

Найближчим часом ринок подорожей залишиться на рівні карантинних місяців

Український стартап, продуктом якого є сервіс з пошуку дешевих квитків TripMyDream, запустив однойменний додаток для мандрівників, який за два дні увійшов до ТОП-3 за кількістю завантажень в категорії “Подорожі” в українському App Store, повідомляє AIN.ua.

Зазначається, що на момент запуску, додаток tripmydream доступний для завантаження лише користувачам iOS. “Розробка версії на Android найближчим часом не планується”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив співзасновник TripMyDream Андрій Буренок, мобільний додаток хотіли запускати з самого початку, разом з появою онлайн-сервісу TripMyDream у 2017 році. “Однак на той момент, команді не вистачало необхідної експертизи та вільних коштів для розробки. У зв’язку з цими, додаток почали готувати у 2019 році”, – зазначив він.

І додав, що розробників знайшли за допомогою тендера – нею стала компанія ICE-CREAM Development. Від створення концепції до релізу пройшов рік.

За словами засновника, найближчим часом ринок подорожей залишиться на рівні карантинних місяців. Причиною цьому є чітке зонування країн, в які можна літати, а також безліч ризиків.

“Наразі люди шукають варіанти для подорожей. У порівнянні з докарантинним періодом, попит з пошуку знизився на половину, а з продажу – ще більше. Люди шукають, але не купують. Це пов’язано з ризиками купити квиток і не полетіти, а також складнощами повернути витрачені кошти”, – пояснює Андрій Буренок.

На його думку, галузь туризму у 2020 році втратить кілька трильйонів доларів – від початку пандемії близько 120 тисяч співробітників сфери скоротили, а багато авіакомпаній на межі банкрутства й беруть кредити у держав.

“Наприклад, у січні 2020 року у TripMyDream був пік. Виторг компанії досяг позначки у районі $100 тисяч. У лютому ми просіли на 40% за авіаквитками, у березні – на 80%, а у квітні – на 90%. Ми скоротили всі бюджети на рекламу”, – додав він.

Про мальовничих куточків нашої країни, які потрібно обов’язково відвідати можна прочитати в матеріалі Investory News “Мандруючи Україною: ТОП-15 найбільш незвичних місць, що вражають з першого погляду”.

Раніше Investory News писали, що аеропорти у пост-пандемічному світі стануть кращими й технологічнішими.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram