Новини
15 Квітня 2019
800

До літа: American Airlines продовжила заборону польотів Boeing 737 MAX

Скасовується близько 115 рейсів на день, близько 1,5% всіх щоденних рейсів в США

Фото: Victor/Flickr

Авіакомпанія American Airlines оголосила про продовження заборони польотів літаків Boeing 737 MAX до 19 серпня, повідомляє ВВС з посиланням на офіційну заяву компанії.

Керівництво American Airlines заявило про впевненість в тому, що модернізація програмного забезпечення літаків Boeing 737 Max буде схвалена авіаційними регуляторами США до 19 серпня. Незважаючи на це, вони не будуть використовувати свій флот з 24 літаків цієї моделі до рішення регуляторів.

“Ми прийняли рішення продовжити скасування рейсів, що здійснюються на літаках Boeing 737 MAX, до 19 серпня включно. Ми значною мірою впевнені, що моделі MAX пройдуть переатестацію до цього часу”, – зазначено в заяві.

Авіакомпанія додала, що, таким чином, буде скасовано близько 115 рейсів в день, що складає близько 1,5% всіх щоденних рейсів в США.

Нагадаємо, на початку квітня авіакомпанія МАУ оголосила, про скорочення кількості рейсів в період літньої навігації через затримку поставки літаків Boeing 737 MAX.

Раніше Investory News також писали про причини і наслідки кризи у Boeing, що може стати найсерйознішою у історії авіавиробника.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram