Новини
18 Червня 2019
758

Delete: Ілон Маск написав про видалення акаунту в Twitter

Ім’я Маска в Twitter змінилося на Daddy DotCom

Фото: Daniel Oberhaus/Flickr

Глава американського виробника електромобілів Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив, що видалив свій акаунт в Twitter, повідомляє Reuters.

Після повідомлення про видалення ім’я Маска в Twitter змінилося на Daddy DotCom. У цей день 16 червня в США відзначають День батька, мабуть, Ілон так вирішив відзначити це свято. При цьому в даний момент його сторінка і записи, опубліковані на ній, доступні для користувачів. Ім’я залишилося колишнім, а фото змінилося на чорний фон.

Раніше Маск опублікував на своїй сторінці арт-картинку, на якій була зображена головна героїня гри Nier: Automata – андроїд YoRHa-2B. Зараз цей твіт, як і наступні за ним, видалені.

У своєму пості Маск не вказав автора арту і користувачі Twitter поспішили звернути на це увагу бізнесмена. Але Ілон почав сперечатися з ними, стверджуючи, що за бажанням виявити творця роботи досить легко.

Деякі користувачі Twitter захищають Ілона Маска, переконуючи інших, що бізнесмен лише пустував в соцмережі. Однак, захисники Ілона все ж в меншості.

Нагадаємо, засновник та виконавчий директор Tesla у лютому цього року потрапив у черговий скандал через пост у Twitter. Американська комісія з цінних паперів (SEC) звернулася до федерального суду з вимогою затримати Ілона Маска за неповагу до суду через порушення умов угоди, досягнутої минулого року. Причиною для позову стало те, що засновник Tesla опублікував у Twitter оновлений прогноз щодо виробництва авто, не погодивши його з юристами компанії, як того вимагає угода з SEC.

Згодом, конфлікт між Ілоном Маском та Комісією з цінних паперів і бірж США продовжився. Глава Tesla опублікував у Twitter інформацію про збільшення виробництва електромобілів. Він також наголосив, що ніколи не узгоджував з регулятором свої твіти.

Однак, Ілон Маск уклав угоду з Комісією з цінних паперів і бірж США (SEC) щодо подальшого дотримування правил. Відтепер, згідно з новими вимогами, бізнесмен повинен слідувати “обов’язковим процедурам”, встановленими в Tesla, щодо контролю повідомлень, пов’язаних з компанією.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram