Новини
9 Січня 2020
1 003

Coca-Cola викупила американський бренд молочних напоїв Fairlife

Сума угоди наразі не розкривається

Компанія Coca-Cola придбала повний пакет акцій американського бренду молочних напоїв Fairlife, викупивши 57,5% акцій, що залишилися у партнера зі спільного підприємства Select Milk Producers, про це йдеться у повідомленні компанії.

Наразі сума угоди не розкривається. Бренд Fairlife був запущений у 2012 році та містить широкий асортимент молочних напоїв, таких як молочні коктейлі з високим вмістом білка, відновлюючі напої й ультрафільтровані молочні продукти.

“Бренд займає сильні позиції у швидкозрослій категорії молочної продукції з доданою вартістю. За оцінками Coca-Cola, тільки в минулому році роздрібні продажі Fairlife склали $500 млн”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після придбання Fairlife, що базується в Чикаго, компанія продовжить працювати як самостійний бізнес. “Попри нестійкі продажі традиційних молочних продуктів, на ринку США спостерігається неухильне зростання молочних продуктів з доданою вартістю, причому споживачі активно цікавляться продуктами з нижчим вмістом цукру, жиру і високим вмістом білка”, – зазначили у компанії.

На думку Coca-Cola, бренд Fairlife може задовольнити цей попит, оскільки в його лінійку входить ультрафільтроване молоко, яке містить менше цукру та більше білка, ніж звичайне молоко. Також компанія продає безлактозні молочні продукти, що дозволяє охопити ще ширший круг споживачів.

Тим часом Україні дозволили експортувати молоко та молочні продукти до Японії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram