Новини
8 Травня 2019
1 041

“Часопис” виходить на ринок Польщі з проектом на кілька мільйонів

Старт проекту запланований на 2021 рік

“Chasopys Europe” та міжнародний оператор коворкінг rent24 розширяються до Польщі й планують відкрити коворкінг у Варшаві. Компанія підписала угоду з Capital Park Group на оренду 4 тис. кв. м у колишньому заводі Norblin в одному з центральних районів Варшави, повідомляє прес-служба Chasopys.

Сторони не розкривають суму інвестицій в проект, але як зазначив керуючий партнер UNIT.City та засновник простору “Часопис” Макс Яковер, “ремонт одного кв. м обійдеться у суму від $500 до $1 тис”. Таким чином, ймовірний обсяг інвестицій може досягати $2-4 млн.

“Це перший класний крок в рамках довгострокової стратегії виходу в центральну та східну Європу”, – зазначив він на своїй сторінці у Facebook.

У свою чергу співзасновник і CEO rent24 Роберт Буквич відмітив, що Варшава – провідний технологічний центр і сильна інвестиційна екосистема – завжди була на чолі списку міст для розширення. “Гнучкість, відчуття спільноти та інноваційний підхід rent24 збагатять коворкінгову індустрію у Польщі”, – сказав він.

Відкриття коворкінгу заплановано на 2021 рік. Колишній завод є одним з декількох місць, які будуть додані до портфоліо польських локацій у 2019 році.

“Протягом наступних двох років спільне підприємство Chasopys Europe by rent24 планує посилити свою присутність на наявних ринках, додаючи нові місця в ключових країнах”, – йдеться у повідомленні.

Chasopys Europe by rent24 – спільне підприємство коворкінгу “Часопис” та rent24, міжнародного провайдера коворкінгових та колівінгових послуг, що має понад 55 локацій на трьох континентах.

“Часопис” і rent24 створили спільне підприємство для регіонального розширення в Центрально-Східній Європі наприкінці 2019 року.

Зазначимо також, що в кінці квітня міжнародна мережа коворкінгів WeWork надала конфіденційні документи в Комісію з цінних паперів і бірж США для первинного публічного розміщення акцій, хоча будь-які подробиці майбутнього розміщення наразі невідомі.

Крім того, стартап Selina, який будує хостел-коворкінги для фрілансерів по всьому світу, отримав $100 млн фінансування, загалом компанію оцінили у $850 млн. Співзасновник і генеральний директор Selina Рафаель Мусері очікує, що вартість компанії досягне $1 млрд до наступного раунду фінансування.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram