Новини
28 Січня 2020
735

Boeing позичила у банків $12 мільярдів

Компанія змогла отримати від кредиторів на $2 мільярди більше запланованої суми

Boeing змогла отримати кредит у понад десяти банків на суму $12 млрд, що на $2 млрд більше запланованої, оскільки авіавиробник вів з кредиторами переговори щодо отримання позик на $10 млрд. Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерело, знайоме з цим питанням.

Кредит необхідний компанії, щоб утриматися на плаву в непростий період, пов’язаний із забороною на польоти Boeing 737 MAX, а також іншими претензіями.

За словами джерела, угода щодо фінансування не була закрита і ще не завершена. Boeing від коментарів відмовився.

Раніше агенція повідомляла, що Boeing веде переговори щодо отримання позик на суму до $12 млрд і що Citigroup очолює операцію разом з JP Morgan, Wells Fargo і Bank of America.

За оцінками аналітиків, Boeing втрачає близько $1 млрд на місяць після двох аварій, пов’язаних з лайнером 737 MAX. Компанія повідомила, що за третій квартал негативний вільний грошовий потік склав майже $3 млрд.

Очікується, що Boeing представить результати четвертого кварталу 29 січня.

Нагадаємо, за інформацією CNBC, американська компанія Boeing веде переговори з декількома банками з метою отримати позики на суму не менше $10 млрд. Компанія на той час вже домовилася про отримання позики в $6 млрд.

Як писали раніше Investory News, труднощі, з якими зіткнулася компанія Boeing, негативно вплинуть на американську економіку, через них темпи зростання ВВП США знизяться приблизно на 0,5% в 2020 р.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram