Новини
7 Травня 2024
80

Авіакомпанія Wizz Air запровадила новий тариф Wizz Smart

Тариф дозволяє окрім ручної поклажі взяти ще одну невеличку валізу

Бюджетна угорська авіакомпанія Wizz Air запровадила новий тариф Wizz Smart. Тепер компанія пропонує пасажирам лінійку із чотирьох тарифів, повідомляє Avianews.

Wizz Smart слідує за бюджетним тарифом Basic, який включає лише маленьку ручну поклажу з розмірами до 40х30х20 см і вагою до 10 кг.

На відміну від базового тарифу, Wizz Smart дозволяє взяти на борт літака на додаток до маленької ручної поклажі ще й валізу на коліщатках або іншу сумку з габаритами до 55х40х23 см і вагою до 10 кг. Він також включає пріоритетну посадку, безплатний вибір стандартного місця та можливість зареєструватися на рейс за 30 днів до вильоту.

Передбачається, що такий пакет послуг коштує дешевше ніж якщо їх докуповувати додатково до тарифу Basic.

Однак в Avianews зазначають, що Wizz Air застосовує динамічне ціноутворення на послуги. Тому перед покупкою авіаквитка слід перевірити, чи не дешевше докупити необхідні сервіси до базового тарифу, а не купувати все в одному пакеті.

Зазначається, що зараз Wizz Air продає квитки за двома тарифами:

• Wizz Go включає маленьку ручну поклажу, вибір стандартного місця та багаж 20 кг. До появи нового тарифу Wizz Go включав більше послуг – велику ручну поклажу, пріоритетну реєстрацію та безплатну реєстрацію в аеропорту;

• найдорожчий тариф Wizz Plus включає велику та маленьку ручну поклажу, 32 кг багажу, вибір будь-якого місця без доплати, безплатну реєстрацію в аеропорту, відсутність збору за зміну рейсу та можливість повернути квиток із зарахуванням коштів на Wizz-рахунок.

Нагадаємо, у Boeing падають доходи. Причиною цього стало падіння виробництва літаків.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram