Новини
26 Березня 2019
1 238

Apple представила банківську карту Apple Card

Карта не матиме видимих ​​CVC-кодів і терміну служби

Вчора, як і передбачалося, в рамках свого заходу Apple презентувала новий сервіс під назвою Apple Card. Продукт є комплексним фінансовим інструментом, що включає в себе віртуальну банківську карту і покликаний покращити досвід використання платіжного сервісу Apple Pay.

За словами представників Apple, сервіс буде працювати лише на території США і стартуватиме в партнерстві з Goldman Sachs та MasterCard.

Для того, щоб отримати банківську карту Apple Card, необхідно подати відповідну заявку через додаток Wallet. Завдяки тому що карта є віртуальною, користувачеві не доведеться відвідувати банківські відділення для співбесіди й надавати будь-які документи.

Однак Apple Card – це не лише банківська карта, яку можна отримати, не виходячи з дому. Вона є повноцінним фінансовим інструментом, що буде стежити за вашими витратами, аналізуючи їх і формуючи висновки за витраченими коштами, відвіданими закладами і придбаними товарами. Маючи наочну статистику, користувач Apple Card зможе навчитися більш грамотно розпоряджатися своїми фінансами.

Як переконують розробники, Apple пропонує виняткові умови обслуговування за своїми картками. Зокрема, клієнтів чекають наступні привілеї: необмежений термін дії карти, кешбек 2% (нараховується щодня), безкоштовні обслуговування та емісія, відсутність комісій за міжнародні транзакції і будь-яких прихованих платежів.

У компанії акцентують увагу, що в основі Apple Card лежить наочність. Вона забезпечує автоматичне визначення магазинів, ресторанів або кафе та інших закладів, де користувачі витрачають кошти.

Щоб забезпечити в подальшому роботу нової карти по всьому світу, Apple доведеться об’єднатися з місцевими банками, які займуться емісією віртуальних карт.

А для країн, де Apple Pay офіційно не працює, Apple випустить фізичну карту з титану. Вона також не матиме видимих ​​CVC-кодів і терміну служби, а кешбек за нею складе 1% на всі покупки. Правда, поки не відомо, як Apple буде доставляти карту новим власникам.

Як писали Investory News, компанія планювала презентацію підписки Apple News, яка передбачує доступ до 300 різних видань всього за $10 на місяць.

Також, провайдер технологій в сфері фінансових послуг американська Fidelity National Information Services Inc (FIS) підписала угоду про покупку платіжної системи Worldpay Inc.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram