Новини
12 Листопада 2020
804

Alibaba у День холостяків встановила новий рекорд у $75,1 мільярда

Акція тривала три дні – так у компанії намагалися знизити тиск на логістичну сферу

Китайська компанія Alibaba Group Holdings Ltd. встановила новий рекорд продажів у День самотніх людей (або День холостяків), який відзначається у КНР щорічно 11 листопада, повідомляє The Wall Street Journal.

За підсумками акції, що розтягнулася цього року на декілька днів на відміну від попередніх років, були реалізовані товари на рекордні 498,2 млрд юанів ($75,1 млрд). Тогорічний рекорд продажів – $38 млрд – був встановлений вже у перші 30 хвилин 11 листопада”, – нагадує видання.

Цього року акції, присвячені Дню самотніх людей, діяли на платформах Alibaba протягом трьох перших днів листопада, а також 11 листопада.

“Таким чином, компанія розраховувала знизити тиск на логістичну сферу, а також дати покупцям і продавцям більше часу на планування угод”, – зазначає видання.

Alibaba влаштовує масштабні розпродажі 11 листопада уже 11 років. Попри те, що за нею цю традицію підхопили компанії-конкуренти, включаючи JD.com, розпродажі у День самотніх людей асоціюються саме з Alibaba.

У День холостяків продається більше товарів, ніж за п’ять днів американського марафону продажів з Дня подяки до кіберпонеділка (цього року цей період триватиме з 26 по 30 листопада).

Нагадаємо, за III квартал 2020 року виторг Alibaba Group збільшився на 30%, до $22,84 млрд.

Раніше Investory News писали, що Alibaba Group відмовилася від назв посад у компанії. Мета такого рішення – залучити молодих спеціалістів і покращити якість роботи.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram